Anlita flyttfirma när du byggt eget hus och ska flytta in

En viktig aspekt vid inflytt i ett nybyggt hus är flytten i sig. Att bära omkring på bohag och kartonger är både tungt och energikrävande. Anlita istället Kvalitetsflytt och få mer tid över till annat.

Börjar det äntligen bli dags att flytta in i ditt nybyggda hus? Att bygga nytt är ett spännande äventyr där du får bestämma hur ditt nya hem ska se ut. Dock är det mycket att tänka på, särskilt när själva flytten börjar närma sig. En av de jobbigaste bitarna är att behöva bära tunga möbler och kartonger, något som inte bara sliter på ryggen utan som också tar mycket energi som du kunde lagt på annat. Lösningen är förstås enkel ta hjälp av en bra flyttfirma där får du hjälp med alla de bitar som har med flytten att göra.

Vi flyttar bohag för privatpersoner såväl som små och stora företag. Tillsammans med dig hittar vi en lösning utifrån dina behov” Läs mer om Kvalitetsflytt.

Smidig flytt med kvalitet

Fördelarna med att anlita Kvalitetsflytt är flera. Först och främst kan du alltid lita på att ditt bohag blir hanterat på bästa sätt, med stor omsorg. Kvaliteten har med andra ord stort fokus, så du kan lugnt ägna dig åt annat och låta proffsen ta över. Du kan samtidigt räkna med humana priser och en trevlig kundservice som gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Tips att tänka på vid flytt

Det viktigaste när du tar flytthjälp är att du känner dig trygg med ditt val. Trots allt handlar det ju om dina ägodelar som ska hanteras. Enligt Hallå Konsument ska du se till att ha ett skriftligt avtal med flyttfirman ”där det tydligt framgår vad som ska göras och till vilket pris.”. Och du – glöm inte bort att anmäla din flytt.